Mezocollaboratio Musica #1

Mezomorf.ro organizează acest eveniment destinat pasionaților de muzică, cu scopul de a încuraja discuții tematice dar și libere, schimbul de idei, precum și pentru a aduna comunitatea de muzicieni din Brașov laolaltă, în eventualitatea colaborării, schimbului de contacte sau a experiențelor.

Te invităm să ni te alături pe 18 aprilie, joi, la primul eveniment din această serie, locația fiind Centrul Cultural Apollonia Brașov, dacă vrei să aduni informații noi de la invitații noștri, să împarți idei sau practici muzicale, să te promovezi sau să inspiri și să fii inspirat.

Primul nostru invitat este Bogdan Munteanu, entuziast muzical, a fondat platforma Munteanu Recomandă prin care promovează și susține de ani de zile evenimente, oameni creativi, artiști, formații, festivaluri. În 2023 a fondat și agenția de booking BandBook pentru a putea ajuta și mai punctual artiștii să-și atingă potențialul.

În urma evenimentului vom redacta concluziile sub formă de articole pe site-ul nostru, pentru a putea împărți și răspândi cunoștințele adunate.

Al doilea eveniment mezocollaboratio musica: joi 16 mai, ora 19:00, Centrul Cultural Apollonia

Invitată: Corina Dumitrescu

Al treilea eveniment mezocollaboratio musica: joi 13 iunie, ora 19:00, Centrul Cultural Apollonia

Invitat: Róbert Watzatka ‘Watzzy’

Înscrierea la unul din evenimente se face prin acest formular.

Mezomorf este o comunitate ce promovează artele emergente, literatura și aspiră să pună umărul la conștientizarea în ceea ce privește sănătatea mintală și psihoeducația.

Inițiat în 2019, proiectul mezomorf a devenit un vis de răspândire a mai multor forme de mijloace educaționale, artă, cultură și literatură, reunind oameni pentru a forma o comunitate ai cărei membri sunt pregătiți să fie vocea generațiilor viitoare și să perpetueze sprijinul artistic. 

Scopul principal al comunității Mezomorf este să creeze contextul și spatiul sigur pentru reprezentarea și practicarea artei, a cunoașterii, idealurilor, celor mai bune practici, a valorilor ce stau ascunse într-o mare de agenți toxici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *