SELECȚIE FOTOGRAFII DE PE PLAIURI ROMÂNEȘTI – IULIAN DINU

Iulian Dinu ne-a pregătit o selecție de poze capturate în România, pe care să le vizualizăm cu jind în timp ce ne pregătim spiritual de o ulterioară valorificare turistică a patrimoniului nostru. După pandemie, e de preferat ca țelurile noastre să fie concentrate pe descoperirea naționalității noastre. Cu părți bune sau rele, România va avea cea mai multă nevoie de ajutor din partea comunității sale. Așadar, alegerea produselor românești în locul celor străine, efectuarea cumpărăturilor doar din magazine cu investitori români, dar și călătoria în interiorul țării sunt doar unele dintre aporturile la o economie stabilă.

Tu ce locuri de vizitat ai în plan?

Cetatea Făgăraș

Brașov

Piramidele de la Sona

Barajul Vidraru

Fundătura Ponorului

Rafinăria Petrobrazi

Porolissum, Sălaj

Biserica Roșie, Arad

București, Casa Poporului

Salina Turda

Iulian Dinu vine din Puchenii Mari, Prahova, și a călătorit în peste 30 de țări în ultimii 4 ani, fotografiind și documentând călătoriile sale.

Ca majoritatea fotografilor, a pornit la drum din pasiune, iar după ceva timp aceasta s-a transformat în profesie, însă pasiunea a rămas la fel de închegată ca la început.

Cu trecerea timpului, acesta și-a dat seama că lucrurile pe care le face reprezintă o nulitate fără emoția pe care o poate transmite unui eventual privitor, așa că a început să gândească treptat diverse proiecte care să îmbine latura fotografică sau videografică cu practica.

Câteva exemple de proiecte derulate:

  • a ajutat la refacerea unei case arse cu clipul acesta, redat și de Pro TV

  • conștientizare gunoaie

  • conservare tradiții locale

Click pentru video Boboteaza în Pietroșani – botezul cailor 2017

  • campanie voluntară de ecologizare cu oamenii din sat și elevii de la școală

  • lucra și la două documentare în engleză și română, dar a avut parte de un atac cibernetic și momentan nu are acces la materiale pentru a continua… puteți vizualiza trailerul aici:

  • a gândit și creat cel mai complex tur virtual din România:

Click pentru tur virtual

Click pentru website personal

Click pentru Instagram

Click pentru Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *