Secțiune de învățare: pixel art de Ștefan Roșioru

Iată-ne reîntorși din vacanță și aducem ceva cu totul nou, lansăm o secțiune de învățare în cadrul căreia ne-am propus să analizăm cu exactitate procesul de creație al artiștilor. Ne-am gândit că asta ar servi drept inspirație, dar și motivație în a încerca o nouă îndeletnicire. Atunci când ni se simplifică pașii unei învățături pe care o credem inițial imposibil de deprins, determinarea să încerci, precum și să aprofundezi se intensifică.

Totodată, 1 octombrie marchează sărbătorirea a trei ani de la primul articol pe site-ul nostru, așa că vă invităm să rămâneți alături de noi în continuare, întrucât avem noi lansări de categorii și subcategorii în plan, precum și noi concursuri. Sperăm că a fost minunată vara tuturor și că onorăm cu toții toamna cu putere de muncă și creație.

Începem cu Ștefan Roșioru, un artist rar, care a fost de acord să ne prezinte bazele pixel art-ului. Factorul surprinzător la arta lui este, după cum ne-a arătat și în interviul cu el de anul trecut (Interviu cu Ștefan Roșioru – pixel art – Mezomorf), că știe să creeze gif-uri, iar în cadrul video-ului ne învață și cum face asta.

Sperăm să vă aducem atenția asupra acestui segment artistic și să dăm mai departe entuziasmul pentru acesta.

Vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *