Secțiune de învățare: pixel art de Ștefan Roșioru

Iată-ne reîntorși din vacanță și aducem ceva cu totul nou, lansăm o secțiune de învățare în cadrul căreia ne-am propus să analizăm cu exactitate procesul de creație al artiștilor. Ne-am gândit că asta ar servi drept inspirație, dar și motivație în a încerca o nouă îndeletnicire. Atunci când ni se simplifică pașii unei învățături pe care o credem inițial imposibil de deprins, determinarea să încerci, precum și să aprofundezi se intensifică.

Totodată, 1 octombrie marchează sărbătorirea a trei ani de la primul articol pe site-ul nostru, așa că vă invităm să rămâneți alături de noi în continuare, întrucât avem noi lansări de categorii și subcategorii în plan, precum și noi concursuri. Sperăm că a fost minunată vara tuturor și că onorăm cu toții toamna cu putere de muncă și creație.

Începem cu Ștefan Roșioru, un artist rar, care a fost de acord să ne prezinte bazele pixel art-ului. Factorul surprinzător la arta lui este, după cum ne-a arătat și în interviul cu el de anul trecut (Interviu cu Ștefan Roșioru – pixel art – Mezomorf), că știe să creeze gif-uri, iar în cadrul video-ului ne învață și cum face asta.

Sperăm să vă aducem atenția asupra acestui segment artistic și să dăm mai departe entuziasmul pentru acesta.

Vizionare plăcută!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *