Saru MUSICA

Există multă autosuficiență în audiția și coliziunea stilurilor muzicale, dar niciodată nu e o idee proastă să acorzi șanse unei piese sau să diversifici. Un lucru rămâne cert: nu îți poate plăcea tot ce place tuturor, dar tind să mă îndrept spre raționamentul că trebuie măcar să încerci, poate te prinde, știi ce zic?

În ceea ce mă privește, pe lângă rap, rock, reggae, nu știu de ce, dar am început să ascult muzică mai sensibilă și provenind în mod predominant de la femei. Cam asta vei regăsi listat. E ce nu reușeam să diger niciodată și mă surprinde rocada asta din preferințele mele. Muzica liniștitoare mă făcea să-mi pierd răbdarea în timpul audiției… Probabil cu timpul te mai devagi de la tumult și preferi calmul, căci acum pot spune că metale grele nu prea mai ascult cu aceeași învolburare. Interesantă turnură…

Dacă dorești să dezvălui playlistul tău din ultima perioadă sau chiar o cronicizare a ceea ce ai ascultat de-a lungul vremurilor, așteptăm mail pe mezomorfro@gmail.com.

Să-ncepem cu agitație… Am dat de un titirez de femeie, nu înțeleg de ce nu e mai cunoscută de atât:

D Smoke, după câștigarea show-ului de pe Netflix ”Rhythm + Flow ” a avut multă activitate muzicală și merită tot respectul pentru ce a lansat în ultima vreme:

Urmărește activitatea tipei dacă îți plac vocile angelice. Rămâne cel mai bun mesaj din lume:

Hispanică debordantă:

Tipa asta se maimuțărește încontinuu despre bărbați și numai despre ei cântă, dar are melodicitate și voce frumoasă:

Eminem a adus-o pe tipă în playlistul meu cu ultimul album, tipa are o voce mai mult decât specială:

Am descoperit abia la difuzarea Electric Castle-ului fără public de anul acesta cât de marfă sunt Golan:

M-a impactat ce scria cineva în comentarii. Cică ”puneți esența ei într-o sticlă și pulverizați în jur”:

Voce hârâită foarte unică. Mr. Sun e imn:

Superabordare aici! ‘DDD’ e de fapt film, practic o serie de videoclipuri și piese diferite care se derulează pe diferite scene gândite și scrise de Ama și filmate de sora ei, Mahalia John. Mai mult decât interesant:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *