Mezocollaboratio Musica #2 cu Watzatka Robert

Mezomorf.ro organizează acest eveniment destinat pasionaților de muzică, cu scopul de a încuraja discuții tematice dar și libere, schimbul de idei, precum și pentru a aduna comunitatea de muzicieni din Brașov laolaltă, în eventualitatea colaborării, schimbului de contacte sau a experiențelor.

Te invităm să ni te alături pe 13 iunie, joi, ora 18:00, la Centrul Cultural Apollonia Brașov, sala Doilea Cornea de la etajul IIla al treilea eveniment din seria Mezocollaboratio Musica, dacă vrei să aduni informații noi de la invitații noștri, să împarți idei sau practici muzicale, să te promovezi sau să inspiri și să fii inspirat.

Invitatul nostru va fi Watzatka Robert, zis și Watzzy, frontman-ul Brașovului, având ocupația de chitarist, vocalist, tutore de chitară, producător, compozitor și om de studio (înregistrări, mix și master). Vine să ne relateze din experiențele lui muzicale și să ne învețe cum să fii un muzician full time.

În urma evenimentului vom redacta concluziile sub formă de articole pe site-ul nostru, pentru a putea împărți și răspândi cunoștințele adunate.

Având în vedere că evenimentul se va finaliza la ora 20:30, vă invităm în continuare să rămâneți alături de noi pentru întrebări și discuții adiționale la terasă la Dean”s.

Înscrierea la evenimente se face prin formular AICI.

Mezomorf este o comunitate ce promovează artele emergente, literatura și aspiră să pună umărul la conștientizarea în ceea ce privește sănătatea mintală și psihoeducația.
Inițiat în 2019, proiectul mezomorf a devenit un vis de răspândire a mai multor forme de mijloace educaționale, artă, cultură și literatură, reunind oameni pentru a forma o comunitate ai cărei membri sunt pregătiți să fie vocea generațiilor viitoare și să perpetueze sprijinul artistic.
Scopul principal al comunității Mezomorf este să creeze contextul și spatiul sigur pentru reprezentarea și practicarea artei, a cunoașterii, idealurilor, celor mai bune practici, a valorilor ce stau ascunse într-o mare de agenți toxici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *