King of Rhymes 2, competiție freestyle și concert Macanache

Mă uit în dreapta, mă uit în stânga, mă uit în față. Nu ca să traversez strada, ci ca să îmi fac loc prin marea de artiști din VISSSUAL. Observ un val nou de artiști, motivați să se implice activ în ceea ce unește în final oamenii – muzica, muzica underground, deci… nu aia de la radio. Muzica bună. Avem și domnișori, dar și domnișoare pe scenă, iar mie îmi miroase a revoluție în hip hop-ul românesc (de care avem nevoie, în marea schemă a progresului muzicii și a artei în general). Ceea ce mă uimește în mod plăcut este cum concurenții uită că se “luptă” pe un titlu și se susțin într-o adevărată fraternitate. Arta din Brașov e în creștere, iar noi, artiștii tineri și plini de viziune, suntem noii pionieri. – Diana Zâmbet

Concursul din 2 noiembrie a fost câștigat de către Rebecca, fiind imposibil să mai amânăm sau să contestăm aderarea sa la scena rap.

Copyright Fejer Elod

În ascensiunea acesteia spre finală, bătăliile au fost următoarele:

Pe locul doi s-a clasat Shelu, câștigătorul primei ediții:

Copyright Fejer Elod

În rundele incipiente, pierzând o parte din participanți deoarece nu au respectat cerința de a spune o povestioară în rime, Shelu a întipărit tuturor în minte povestea cașcavalului.

Remarcabili au fost și MC Andreas, Later, ZEHA, Serj, Sponge și Șarpe:

Toată stima pentru toți cei ce au ajutat în acțiunea noastră filantropică de a strânge bani pentru Rucăreanu Jana, ce trebuie să treacă prin multiple operații. Suma colectată a fost de 5000 RON.

Totodată, mulțumiri VISSSUAL pentru donație și permisiunea de a folosi localul, precum și KRCK Brand pentru premii.

O parte din prestatia lui Macanache:

FINALA:

Videoclipul oficial al evenimentului:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *