Giveaway în cadrul campaniei de psihoeducație

Mă indignează că majoritatea publicațiilor online doar postează și nu oferă nimic, poate nici plusvaloare. Mezomorf n-o să rămână niciodată doar la acest stadiu de a posta articole și atât. Am fost bucuroși să inițiem primul nostru concurs anul trecut și să avem atâția oameni noi și extraordinari în cercul nostru doar datorită lui, deși aveam cinci în gând și o revistă ca diseminare, dar nici o posibilitate materială să le organizez pe toate, deci în viziunea mea anul a trecut molcom și nu s-au bifat toate acțiunile proiectului nostru.

Așadar, un concurs și ce-am mai făcut? Mini-provocări artistice care te invită la contemplare și oferă o perspectivă interesantă asupra artei artiștilor în cauză, fiind extrase premise pe care aceștia nu le-au mai enunțat niciodată și iubesc să scot la suprafață perspective artistice, pot inspira foarte mult, iar dacă unui om îi este indusă o stare de fericire sau află ceva nou în urma unuia dintre articolele noastre, asta ne împlinește.


Am vorbit de concursuri, următorul va fi de ilustrație, dar zilele astea se desfășoară faza I din prima noastră campanie, cea de psihoeducație, în colaborare cu psihologul și psihoterapeutul echipei, Marius, care ne împărtășește aceeași viziune și dorință de ilustră și graduală transformare în jurul nostru prin, cum spune el, hrănire intelectuală, simț estetic și gust pentru cultură. Nici nu am cuvinte să exprim ce mândrie simt pentru toate inițiativele prezente și viitoare.


Așadar, am început cu un giveaway în colaborare cu Marius, pentru o consultație și ședință individuală, dar și zece teste de personalitate Big Five©plus. Detalii aici:


Însă! Campania de psihoeducație propriu-zisă va începe după acest giveaway și se cheamă #haisăvorbim tocmai pentru că vrem să comunicăm, nu doar să avem o prezență statică pe un site.


După concursuri, ARTprovocatio, FOTOinterpretatio, ARTinterpretatio, FOTOsapiens, campania Pungi cu Pungi cu Poezii, campania de psihoeducație, vom începe campaniile de voluntariat.


Mulțumim tuturor pentru că sunteți aici și pentru bunătate, e calitatea aia importantă.
Și cum zicea și Micutzu în M.C.N, deschide netul pe paginile alea bune, deci abia aștept să descoperiți întregul epicentru Mezomorf 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *