FOTOsapiens II: Ramona Dragu

FOTOsapiens II cedează locul unor noi întrebări, având acum și o parte de învățare, dar vom putea vizualiza și fotografii accidentale sau de la început, păstrând și clasicele: dintr-un moment de beatitudine sau nostalgie.

Fotografia cap-de-articol tot de la Anda Lupuleț vine, îi mulțumim pentru că ne-a permis să o folosim și îi predau ștafeta pentru următorul FOTOsapiens II. Abia aștept să văd cum o să arate!!

Dacă dorești și tu să fi publicat în această secțiune, așteptăm mail pe mezomorfro@gmail.com

3 întrebări

Ce ai învățat de-a lungul timpului despre acest domeniu?

Singurul lucru pe care îl știu despre fotografie este legat de golden ratio:

Cică trebuie sau e indicat să încadrezi arta sau fotografiile în modelul de mai sus, am învățat eu în facultate, dar nu cred niciodată în reguli.

Ce a marcat începutul pasiunii tale pentru fotografie?

Secțiunea nu este menită fotografilor profesioniști, deci pasiunea mea nu a dus spre a dori să aflu tot despre domeniu, din păcate. Curiozitatea mea pentru fotografii a existat de când am făcut rost de primul telefon care făcea poze. Noroc că oricine poate face poze, capturarea momentelor e o minunăție a naturii tehnologizate.

Ce fel de categorie din fotografie apreciezi cel mai mult?

Iubesc fotografia wildlife și chiar îmi doresc să organizăm cât mai multe proiecte cu astfel de artiști.

꧁♥?️♥꧂

Fotografia de la început de care am fost prima dată cel/cea mai mândru/mândră

Stăteam cândva în curtea școlii și făceam poze la cer… Așa a început pasiunea mea, așa că să adăugăm ”poze cu cer” la întrebarea de mai sus, pe asta m-am axat multă vreme.

꧁♥?️♥꧂

Fotografia dintr-un moment de beatitudine sau melancolie

Se va face un deceniu de când am plecat de acasă. Nu pot alege dacă această fotografie este beatitudine sau nostalgie, dar cred că așa va fi și pentru următorii ce vor apărea în noul FOTOsapiens. Momentele în care reveneam îmi plăcea să mă plimb cu mama și treceam prin curtea școlii mele, care acum este sediu de poliție, deci nu mai pot nici să o vizitez. Nu știu dacă voi sunteți la fel de nostalgici când vine vorba de locații în general, dar sunt încă captivă în anumite cercuri temporale și terestre.

꧁♥?️♥꧂

Fotografia nebună și asumată sau fotografia accidentală

Am făcut încă o fotografie înaintea acesteia și se pare că am prins un moment sublim cu a doua. A fost prima dată când o fotografie m-a surprins și m-a bucurat atât de tare. Păcat că n-am ocazia zilnic să stau la pândă pentru momente. Chiar vreau să-mi exprim aprecierea pentru fotografii care au răbdare, e cu siguranță un proces fructuos și sublim.

෴❤️෴

3 fotografii care îmi reflectă personalitatea și piese de ascultat

Marea printr-o lentilă de ochelari verzi de prost gust pe care i-am cumpărat în parte doar pentru poze, pe piesa asta de la Phunk B plină de energie, că prea mă apucă melancolia când mă uit la mare în poze și nu aș fi vrut să recomand ceva lacrimogen, luaț energie și hai să mergem cu toții la mare curând, că vine varaaaaaaaaa:

෴❤️෴

Am crescut simplu, apreciind stăbaterea Ploieștiului în lung și lat, precum și misticismul nopții, pe stradă sau pe la scări de bloc cu oamenii mei. Fericirea și împlinirea e simplă rău.

෴❤️෴

Nu există încă locație mai importantă pentru mine decât satul unde ne dăinuia moștenirea.

La final, am dori să afișăm o fotografie cu tine:

Începuturile mezomorf, când nu aveam nici primul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *