Cristian Medrea MUSICA

Până sunt gata RockVești și RapVești, am revenit cu secțiunea MUSICA, unde ascultăm piese pe care poate n-am reuși să le găsim altfel.

Ție îți place să asculți preferințele muzicale ale altcuiva și să descoperi, sau ești autosuficient cu propriile ”săpături”?

Eu chiar nu mai aveam ce să ascult de luni bune și se transced genurile în urechile mele, dar după interviul lui Cristian genial, am știut că va fi o oportunitate să ascult ce ascultă.

Interviul îl puteți urmări aici:

Iaar Cristian menționează despre selecția lui următoarele:

Multe dintre aceste titluri rămân în mare parte silențioase și netulburate, an după an, ascunse în mijlocul divagărilor; alegerea lor și ordinea preferată pentru a prezenta secole de expresie a supărărilor inadaptabilității, a revoltei, a apartenenței sau a misterelor lumii, din universul celor ce s-au pierdut și regăsit, a tânjirii sau a dorului etern. Această colecție a fost extrasă dintr-o perioadă de timp foarte largă, din diferite ere, cu mișcări noi sau antice, care au venit și au trecut; creații ale meandrelor ce te lasă fără suflare. Eu trăiesc pentru momentul cinetic pe care toate sunetele acestea le-au adus călătoriei mele de descoperire, atât în trecut, cât și astăzi, în prezent și mai departe în viitorul necunoscut. Așadar, iată o coliziune de idei, de pasiune, de teatralitate tumultoasă, pură și sinceră. Expresiile adevărurilor și ficțiunilor sunt plasate într-un peisaj sonor uimitor care acoperă o perioadă bună de timp. Acești artiști contribuie cu o vastă putere creativă, voință și răbdare și, mai ales, o celebrare… Un „răget” universal, neîncetat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *