Concurs de ilustrații #conturămRomânia

Suntem mezomorf.ro, platforma online care se concentrează pe cristalizare de idei, arte, cunoștințe, iar acum și pe meleagurile din jurul nostru.

Propunerea noastră de concurs este bazată pe ilustrarea unui loc din România a cărui frumusețe, dar și valoare să fie sporite de emoție. 

Ca de obicei, ne dorim să reprezentăm o sursă de combustibil pentru ideile tale, așa că ne dorim să ne atingem scopul de a te inspira în a ilustra un loc din România ce ți-a rămas în subconștient ca fiind absolut magic, sau care a pus o amprentă ce dăinuie în viața ta. Suntem mereu pentru orice manifest de emoție pură.

Când are loc concursul?

Între 28 iunie și 1 august.

Ce câștigi?

Desaga secretă a ilustratorului, vei face parte dintr-o comunitate de oameni ca tine și vom posta despre tine și lucrările tale în fiecare zi de luni din august.

De asemenea, ilustrația câștigătoare va apărea în prima revistă Mezomorf.

Cum poți participa?

FB:

Participă prin trimiterea ilustrației pe inscrieri@mezomorf.ro împreună cu mini-textul despre aceasta, unde ne povestești orice dorești tu despre ea, opțional și o fotografie cu locul respectiv ca să fie povestea completă, dă LIKE la pagina Mezomorf și dă-ne tag când faci lumii cunoscută lucrarea ta.

Poți participa și pe Instagram, unde poți vizualiza toate ilustrațiile înscrise, sub #conturamromania, însă în concurs poate fi înscrisă doar o lucrare, iar prezența pe ambele site-uri nu va însemna șansă în plus la câștig.

Insta:

Participă prin postarea ilustrației tale cu hashtagul #conturamromania (fără diacritice), în descriere poți adăuga mini-textul despre aceasta, în care ne povestești orice dorești tu despre ea, opțional și o fotografie cu locul respectiv dacă vrei ca povestea să fie completă, dă follow la contul nostru și dă-ne tag la story-ul în care faci lumii cunoscută ilustrația cu textul ”particip la concursul @mezomorfro”.

Click pentru Facebook

Click pentru Instagram

Campania de psihoeducație organizată împreună cu psihologul nostru, Marius Neagu, este încă valabilă, găsiți detalii AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *