Concurs de fotografie cu tema ”dezordine”

Echipa Mezomorf a pregătit un nou concurs, de această dată, de fotografie. Conceptele pe care le veți aborda prin imagine trebuie să fie în legătură cu ”dezordinea”, aceasta fiind și tema concursului. Deși nu obligatoriu, recomandăm totuși ca, alături de fotografii, artiștii să vorbească în câteva rânduri despre conceptele pe care le-au dezvoltat. 

Formatul creației voastre este liber: mai știi aparatul pe film de unică folosință nelipsit din excursiile cu familia? Poate îl vei readuce la viață. Opțiunile sunt nelimitate, la fel cum poate fi și viziunea ta.

Cum te înscrii?

Trimite email pe inscrieri@mezomorf.ro cu lucrarea și, opțional, textul asociat, unde dezvolți mesajul din spatele acesteia.

Perioada de desfășurare:

15 noiembrie – 15 decembrie

Câștigătorul va fi anunțat în data de 25 decembrie, într-un articol pe site-ul nostru, ce va conține și o revistă, unde vor fi reprezentate rezultatele concursului.

Jurații: Adela Dan, Adi Dedu, Alexandra Anton, Alexandra Simiuc, Anda Lupuleț, Andreea Ban, Bianca Pascu, Cojocaru Vlad, Crina Parasca, Denisa Giuglea, Felicia Simon, Lupu Marius, Mălina Norocea, Mihai Moga-Paler, Moldoveanu Tudor Marian, Nadejda Suleimanov, Teodora Rotaru.

Evenimentul este sponsorizat de către @dirtycamera35mm

Prin intermediul acestui concurs ne dorim să inspirăm. Într-un ritm atât de alert, dorim să facem loc în cotidian de inspirația pe care pasiunile noastre o pot genera, ajutându-ne sănătatea mintală.

Mezomorf este publicația online concentrată pe artă, cultură și sănătate mintală. Rămâneți aproape de noi, întrucât pregătim o campanie de Crăciun, o campanie de sănătate mintală și un nou concurs de poezii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *