Concurs cu poezii de Crăciun

Anul acesta, Mezomorf sărbătorește Crăciunul în versuri!

De ce este asta atât de special? Pentru că FIX TU ai posibilitatea de a înteți spiritul Crăciunului!

Cum?

Participă la concursul de poezii din cadrul Mezomorf.ro prin trimiterea unei poezii iernatice în format text pe inscrieri@mezomorf.ro sau oriunde ne găsești pe social media și câștigă traista secretă a scriitorului!

Împreună, vom descoperi trăirile contemporane, cum mai este internalizat și exprimat Crăciunul.

Când se va întâmpla asta?

În perioada 11 – 24 decembrie așteptăm să vă citim creațiile, urmând ca pe 25 decembrie să anunțăm câștigătorul.

Ce mai câștigi?

Pe lângă traista secretă a scriitorului, toate poeziile vor fi adunate într-o mică Antologie Virtuală de Poezii de Crăciun pe site-ul nostru și pe paginile noastre de social media, iar cei ce ne vor frapa vor avea șansa să se implice în viitor la categoria SLOVE.

Iubim artiștii, atât pe cei cunoscuți, cât și pe cei nedescoperiți, considerăm o crimă nedistribuirea liricii contemporane, ne-am dori să primim poezii și de la întreaga noastră comunitate de hip-hop, dar vrem să aflăm și care este comunitatea de liriciști cu care vom colabora pe parcursul anului următor la categoriile ÎNDELETNICIRI, SLOVE, MUSICA, dar și la provocările creative.

P.S.: În cazul transmiterii poeziilor și în format video/audio (este important să primim poeziile în format scris), asta nu va reprezenta un criteriu decisiv pentru câștig. Ne interesează arta din spatele tehnicalității! De asemenea, prezența unui video/audio poate servi drept promovare personală sau poate ajuta la răspândirea liricii tale în cercul tău de prieteni sau la cei dragi, într-o perioadă destul de neverosimilă.

Nu există limită de vârstă și nici reguli pentru redactarea poeziei.

Vă așteptăm creațiile!

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *