Câștigătorul concursului #conturămRomânia

A luat sfârșit concursul nostru prelungit până pe 01.09, iar lucrarea câștigătoare vine de la Ioan Pavel, în vârstă de 12 ani, cu textul:

“Când am citit prima dată cerința concursului, m-am gândit automat la Muzeul Național al Literaturii Române, deoarece mi-a plăcut la el atmosfera caldă și oamenii prietenoși. În opinia mea, literatura este o artă profundă, în stare să vindece suflete și relații. Când mă gândesc la ea, îmi vin cel mai adesea în minte statuile din lemn, care reprezintă scriitori și se află la intrarea și la etajul clădirii. Totodată, mă duce cu gândul la poezie despre natură, biscuiți cu caramel, vopsea de culoare pală cu miros puternic și înțepător, precum și multe, multe simboluri (deoarece în muzeu se află manuscrise cu litere chirilice). Acest muzeu este mediul care m-a ajutat să descopăr lumea cuvintelor.”

Am zâmbit tare în ziua în care am primit lucrarea lui Ioan, făcându-mi și pe 2 iulie, dar și astăzi, la recitirea textului asociat, poftă de biscuiți cu caramel!

?

Am multă bucurie în suflet pentru faptul că am avut ocazia să ajungem la un om ca noi, care se entuziasmează și pentru lucrurile simple, dar și pentru valori esențiale.

Felicitări din suflet, Ioan, să nu-ți pierzi niciodată creativitatea și aprecierea pentru literatură. Sper ca acest concurs să fi reprezentat o mică capsulă de fericire pentru tine!

Așteptăm să ne reunim în proiecte viitoare!!

Acum urmează trimiterea cadoului, o să dăm o editare ulterioară, ca să nu stricăm surpriza…

Edit:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *