Campania de psihoeducație #haisavorbim

Avem nevoie de oameni în jurul nostru, tot așa cum avem nevoie de răspunsuri la întrebări.

Campania noastră de psihoeducație începe acum!?

Site-ul nostru, care până acum a fost devotat artei și culturii, începe o campanie de psihoeducație, întregindu-și astfel misiunea.

Hai să vorbim, căci începem să dezvoltăm pe mezomorf.ro categoria STĂRI nu doar cu relatări diverse și povești de viață, ci și cu răspunsuri la întrebări oferite de psihologul nostru Marius Neagu, dar și de membri colectivului Mezomorf, în baza experiențelor trăite de aceștia.

Pe fond emoțional, în contextul evenimentelor curente, este posibil să ne închidem în noi și mai tare și să resimțim stări cu care avem impresia că ne putem obișnui. Totuși, am vrea să venim în sprijinul tău și să contracarăm aceste trăiri cât de mult putem, invitându-te să descoperi că Mezomorf e un loc unde poți interacționa cu un colectiv tânăr și prietenos.

Respectându-ți dreptul la anonimat, ne dorim să ne unim poveștile și să găsim fondul comun al dilemelor, pentru a transforma această campanie într-o experiență de învățare continuă, prin care fiecare dintre noi să-i poată ajuta mai departe pe cei aflați în situații similare și care își doresc dezvoltarea unui psihic sănătos.

Psihoeducația este un subdomeniu care a început să ia amploare la noi în țară și nu dorim să evidențiem că ai nevoie de noi și de demersul nostru, ci doar să te facem să înțelegi că toți avem nevoie de principii sănătoase și de a fi susținuți.

Ne dorim să creăm o enciclopedie a stărilor, în care să citim și să ne regăsim, să retrăim compasiunea pentru ceilalți și iubirea pentru noi înșine, așa că sperăm că ne vei rămâne aproape și vei citi articolele noastre.

Așadar, cine dorește răspunsuri la întrebări resimțite pe plan mental ca presiuni asupra individului, le așteptăm în google forms-ul de mai jos, garantând că toate întrebările vor fi anonime:

Click pentru google forms

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *