ARTPROVOCATIO: THE ELF WAY

ARTprovocatio trece artiștii printr-o serie de încercări. Deocamdată, reluăm colaborările cu cei intervievați până acum, dar așteptăm noi artiști și noi viziuni în toată categoria ARTISTICO.

Poza cap-de-articol aparține Mirunei Crăciun.

ARTprovocatio are trei părți, dar toate sunt sezoniere, urmând să se schimbe întrebarea, segmentul de învățare, dar și challange-ul propriu zis, care momentan este desenarea sau expunerea unui loc favorit în stilul artistului + o poză a locului.

1️⃣

Descriere cea mai preferată parte din procesul de creație, apoi cea mai dificilă.

Partea mea preferată din tot procesul e colorarea, în special a feței. Mi se pare partea cea mai importantă, atunci se definesc trăsăturile personajului și detaliile.
Partea care e mai dificilă e schița. Chiar la început, haha. Mi se pare dificil și în același timp atât de plăcut, întrucât e temeiul a tot ce urmează. Faza dificilă e la ochi, să fie simetrici, bine proporționati. Dar merită fiecare pas, fie el dificil.

✨
2️⃣

Video sau print screen-uri cu un lucru, o învățătură, un buton sau feature pe care le folosești, oricât de ”noob” ți-ar părea. Un fel de ”învață pe cineva un lucru din segmentul tău de artă”

3️⃣

Desenarea sau expunerea unui loc favorit în stilul tău + o poză a locului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *