ARTprovocatio: Miruniskaya

Lansăm provocările pentru artiști, reluând colaborările cu cei intervievați până acum, dar așteptând noi artiști și noi viziuni în toată categoria ARTISTICO.

ARTprovocatio are trei părți, dar toate sunt sezoniere, urmând să se schimbe întrebarea, segmentul de învățare, dar și challange-ul propriu zis, care momentan este desenarea sau expunerea unui loc favorit în stilul artistului + o poză a locului.

1️⃣

Descriere cea mai preferată parte din procesul de creație, apoi cea mai dificilă.

Partea mea preferată din procesul de creație va fi întotdeauna schița. Mi se pare ceva frumos atunci când creez ceva fugitiv, neterminat – cred că este imperfecțiunea ce face schița să pară chiar mai frumoasă decât rezultatul final!

Când vine vorba de cea mai dificilă parte, cred că este atunci când aștepți feedback de la client. Indiferent cât de multă muncă depui, mereu sunt acele îndoieli pe care le ai chiar înainte să primești aprobarea pe proiect, însă face parte din proces.

2️⃣

Video sau print screen-uri cu un lucru, o învățătură, un buton sau feature pe care le folosești, oricât de ”noob” ți-ar părea. Un fel de ”învață pe cineva un lucru din segmentul tău de artă”

În timelapseul atașat arăt procesul meu în care mă folosesc foarte mult de ‘clipping mask’, regăsită și în Photoshop, dar și Illustrator. Foarte recent am descoperit acest feature, chit că ilustrez de ani de zile, și mă distrez cu el de numa! Sunt foarte multe experimente și chestii unice pe care le poți face utilizând această tehnică 🙂 Eu m-am jucat puțin cu tipografia cuvântului ‘plant’.

3️⃣

Desenarea sau expunerea unui loc favorit în stilul tău + o poză a locului

Pisa, Italia, 2019


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *