Alvin MUSICA

Având în vedere că suntem în 2020, diversitatea culturală, artistică, auditivă a ajuns să ia cote alarmante, atât la nivel de creativitate, dar și de volum. Există doar în 2020 o sumedenie de producții lansate, pentru care omul pur și simplu nu are atâta timp să le asculte pe toate. Personal, consider că sunt un digger în ceea ce privește repul străin, găsind la activ multe sample-uri sau piese clasice, bangere, sau pur și simplu sunete ce mi-au plăcut din muzica mai veche.
Așadar, sunt prea multe piese ca să pot face un playlist în acest sens, însă pot să împărtășesc câteva care mi-au trezit emoții la vremea respectivă, acestea fiind valabile și acum.

Las aici și o piesă oldschool lansată de către mine:

Începem așadar cu o parte oarecum alternativă, care mi-a plăcut atunci dar și după 11 ani probabil mă va sparge la fel:

Probabil o piesă pe care o știe toată lumea până acum, însă cu un vibe aparte, mai ales varianta live, care rupe, indifferent de cât de împietrit e sufletul tău în momentul tău de down:

În caz că nu v-ați prins până acum, am o afinitate pentru muzica performată live, iar această bucată vine pe fondul anumitor depresii. Când ești down, nu neapărat că te ridică, dar te simte:

Păi bun. O să ziceți: Păi bă Alvine, din piesele de până acu, nu ne-ai pus rep. Ce facem? Ei bine, am exemple de rep, dar din alte limbi, care sună foarte tare. De exemplu Rap în Mandarină:

Vorbind de alte limbi, avem de asemenea și o colaborare a unui artist chinez cu nimeni altul decât… NAS:

La repul francez, sincer, cred că orice ascultător mai bătrân de 25 de ani a auzit cel puțin o dată piese de la NTM, IAM, Alonzo, Sefyu, plus ce se dă acum pe radio. Am să vă las cu muzică de film, găsită în Benlieue 13:

Trecem de la francezi la frații brazilieni, în care un cypher rupe toată zona:

Trecem la cumpa colombos. Au columbienii pe lângă culturile lor și ceva rădăcini pe rep:

Din Columbia, mergem mai departe în Chile, la băieții care rup de atunci și până acum. O clasică la ei.

După toată această călătorie, avem și un diss în nemțește, pe un bit cunoscut la noi de la Battle of Thrones:

Aș putea continua la nesfârșit acest articol, însă, deocamdată atât, mai multe pe data viitoare, audiție plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *