Alina MUSICA

Am compilat o salată de melodii, unele sunt mai vechi, dar care încă au rămas pe gustul meu, iar altele sunt mai noi și abia le-am listat în preferințe, în speranța că vor ajunge să fie că cele vechi.

Mă regăsesc în toate piesele acestea, mai mult pentru că am făcut tranziția de la hardcore rock la balade rock și la melodii simfonice și liniștite.

Audiție plăcută!

piesă aceasta este una dintre preferatele mele… Îmi induce o emoție de speranță din felul în care este îmbinată animația împreună cu sunetele, care se leagă atât de bine cu fiecare cadru

sunt de părere că este un tezaur românesc, am ajuns la piesa asta ascultând diverse compoziții de Beethoven, Bach și alții

este dintr-un serial, Sense 8. Am trecut prin multe emoții cu serialul ăsta, am râs, am plâns, am trecut prin suspans, și totul pentru a fi prezentată conexiunea între 8 persoane diferite, din diferite colțuri ale lumii

mereu mi s-a părut că muzica în stilul vikingilor are un sunet adânc și aparte

aceasta a fost melodia care mă ajuta când ieșeam din turele de noapte de la muncă. O ascultam la 6 dimineață, când veneam spre casă, străzile aproape goale, cerul albastru senin și aerul rece ca gheața.

mie personal îmi oferă o energie de vară, exact ca în copilărie

asta are o energie de vară puțin mai adolescentină

asta e melodia mea preferată de când eram în școala generală. Mi se pare super drăgălașă, deși mesajul este destul de trist.

oferă foarte multă energie și putere interioară

am ascultat asta la mare, la răsărit, și mi-a oferit un sentiment fantastic de liniște și dorința de a merge mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *